guarana

Vastasin heinäkuussa 2002 erään tytön ilmoitukseen. Aloimme kirjoitella toisillemme sähköpostilla. Juttu tuntui luistavan. Muutaman viikon kuluttua tyttö ehdotti tapaamista, johon suostuin. Tapasimme, ilta meni ihan mukavasti ja saatoin hänet kotiin. Hieman odottelin, mitä seuraavaksi tapahtuisi. Tyttö "hyökkäsi päälleni", ja suutelimme pitkään hänen pihallaan. Sovimme näkevämme pian, asuimme melko lähellä toisiamme. Ihastuin.

Parin päivän päästä tyttö lähetti kylmästi minulle sähköpostin jossa kertoi että olisi parempi jos emme enää olisi yhteyksissä. Syynä oli kuulemma entiseen poikaystävään törmääminen. Olin todella pettynyt ja surullinen, koska jo jonkin aikaa hän oli antanut ymmärtää, että välillämme synkkasi ihan hyvin. Lisäksi hän oli kertonut exästään varsin inhottavia asioita. Mahtoikohan mitkään niistä olla oikeasti totta?

Pysyimme kuitenkin yhteyksissä, ja tyttö sanoi, ettei aio yrittää exänsä kanssa mitään. Muutenkin hän totesi olevan hiukan sekaisin. Tapasimme seuraavana viikonloppuna ja kävelimme kävelyllä, juttelimme niitä näitä. Jälleen hänen kotiovellaan hän teki aloitteen suutelemisesta. Sovimme pitävämme yhteyttä. Seuraavalla viikolla soitin ja sovimme tapaavamme seuraavana päivänä. Asiat tuntuivat olevan ihan ok. Seuraavana päivänä hän lähettikin tekstiviestin, jossa kertoi että meidän ei enää kannata nähdä. Jouduin uuteen syöksykierteeseen, joka ajoi minut todella pahaan jamaan. Selviytyminen kesti pitkään.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Koko hommasta jäi todella paska maku suuhun. En usko netin kautta seuran löytämiseen, siellä tuntuu ilmoittelevan vain sadistiset paskiaiset etsien seuraavaa uhriaan. Haistakoon kaikki tuollaiset idiootit pitkät paskat!

Onneksi törmäsin hiukan myöhemmin todella ihanaan tyttöön ihan oikeassa elämässä, jonka kanssa on tullut nyt seurusteltua jo päälle 8 kuukautta. Viime kesän ihastukselleni toivotan kaikkea huonoa! Sain nimittäin sen käsityksen, etten ollut hänen ainoa uhrinsa vaan hän tuntui tehneen tällaista ennenkin, ja varmaankin jatkoi seuraavaan epäonniseen minun jälkeeni. Uskomatonta, että jonkun "aikuisen" ihmisen tunne-elämä ja kunnioitus muita kohtaan voi olla noin alhaisella tasolla!

  • Kirjoittanut guarana, 24 v mies etsi naista

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa tarina ja kysy: